MESEKÖNYVEK

Berzsán Eszti vagyok, ìró, illusztrátor. Két korosztálynak is írok. Mesekönyveimből sorozatok vásárolhatók. Könyveim emailben rendelhetők itt: berzsaneszti@gmail.com. Rendelés esetén postázzuk, Budapest belvárosban személyes átvételre is van lehetőség.

FELÍCIA KÖNYVEK

Iskolásoknak (6-14 éves korosztálynak) szóló könyveim meseregények, melyeket akár az egész család együtt is tud olvasni közös élménnyé téve ezzel az olvasást. Meseregényeimet lendületes rajzokkal illusztrálva teszem még színesebbé.

Felícia a Sellők-szigetén – Lágyan ringató verses mese sok színes illusztrációval. Ez egy igazi tündérmese titkokkal, kincsekkel és egy csipetnyi tündérporral. A mesekönyv egy álombeli kalandba repìt el minket, ahová habos felhőtengert átszelve érkezhetünk meg tündéri mesehőseinkkel, Felìciával és a kiscicájával, Tulipánnal együtt. Felìcia és Tulipán először egy hatalmas Griff fogságába esnek, ahonnan csak egy tündérke segìtségével tudnak kiszabadulni, majd megismerik a sellők világát. Ünnepelnek a homokos tengerparton, leúsznak a sötét mélységbe, találkoznak egy hatalmas barlangi polippal, szivárványcsúszdán csúszkálnak a naplementében… és itt még nincsen vége! Előkészületben van a mese folytatása, egy szuper izgalmas kalózkaland! A mesekönyv keménytáblás, cérnafűzött, A5 méretű, 48 oldalas, emailben rendelhető! 55oo ft + minden mesekönyvhöz ajándék színező a mese képeivel. A színező külön is rendelhető, ára 1490ft (Berzsaneszti@gmail.com)

Felícia és a kalózok legendás kincse – Meseregény. Felícia ismét Álomföldére érkezik, újra találkozik régi barátaival, Levendulával, a kis álomtündérrel és a kedves Kapitány úrral. Szíve a torkában dobog, olyan izgatott, hogy vajon milyen kalandok várnak most rá. Ebben a meseregényben sok új szereplő is feltűnik és bővül a Felícia könyvek csapata. Megismerjük Álomfölde vizeinek rettegett haramiáját, Hurrikán Henry-t, és Felícia elszegődik kalóznak a legendás Lady Paulára. Hogy sikerül-e győzni a nagy tengeri csatában, megmenekülnek-e a félelmetes kraken támadásától és megtalálják-e végül a legendás kincset, kiderül ebből az izgalmas, fordulatos kalóz regényből! – megjelenés 2020 év eleje

KÉT KISCICA KÖNYVEK

Óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló meséim színesen, gazdagon illusztrált mesekönyvek, melyeknek – amellett, hogy kedvesek, szeretni valóak -, van üzenetük és mindig tanítanak is valamit az életről, a kapcsolatokról, a pozitív értékekről. Küldetésem és célom, hogy örömöt adjak és maradandót alkossak. Szeretem azokat a mesekönyveket, amik kedvencekké válnak és a gyerekek újra meg újra leveszik a polcról. Mindent megteszek, hogy ilyen meséket ajándékozzak a világnak!

A két kiscica karácsonya – Mesekönyv. Tulipán és Turmix, a két kiscica unokatestvérek. Egy nagyon bájos kisvárosban élnek a Cica utca 3.szám alatt. Mindig együtt vannak és nagyon szeretik egymást. Csillám városban mindig történik valami. Ezen a karácsonyon új lakók költöznek a városba, egy nyuszi család. Az egész város összefog, hogy szebbé tegyék a kis család karácsonyát. Tulipán pedig a mese végére egy igazán különleges karácsonyi ajándékkal lepi meg barátait. A mesekönyv gazdagon illusztrált, részletgazdag képekkel van tele minden oldal, bőven van mit nézegetni, minden oldal nagyon karácsonyi, nagyon ünnepi, hófödte, ez a mese egy csodálatos, karácsonyi fényekkel díszített mesebeli világba repíti a gyerekeket. E-mailben rendelhető! 3800 ft. Színező+foglalkoztató a mesekönyv képeivel 1490 ft.

A két kiscica és az unikornis bébi – várható megjelenés 2020 február

Oldalaimon (www.facebook.com/esztiberzsan, www.instagram.com/esztiberzsan) nap mint nap megosztom Veled gondolataimat, készülő könyveim részleteit, betekintést engedek a kulisszák mögé és megmutatom legújabb illusztrációimat, festményeimet.

Terveim közt szerepel, hogy mesekönyvem szereplői ne csak a könyv lapjain éljenek, hanem valóban megmozduljanak rajzfilmek vásznain is.