LOGÓ

Abban hiszek, hogy a jó logó egy zászló, ami alatt termékeiddel, szolgáltatásaiddal rendezetten vonulhatsz fel, és elengedhetetlen is a mai világban, ha minőségi márkát szeretnél építeni. Fontos, hogy szeresd azt a logót, ami képviseli hivatásodat… vagyis Téged!

A jó logó több, mint embléma. A jó logó segít, hogy mindig irányban maradjunk, összefoglal, kifejez, megmutat, elárul valamit azonnal a vállalkozásunkról és rólunk. Egy hiteles és tökéletes arculat a siker elengedhetetlen kelléke. Amikor egy ember először ránéz egy oldalra, azonnal kialakul benne egy kép magáról a cégről és arról a személyről aki emögött áll. (És természetesen teljes arculatot is kaphat a céged/vállalkozásod, névjegy, levélpapír, boríték, facebook arculat, honlap fejléc… vagy amelyiket ezek közül szeretnéd.)

Sokan jönnek úgy hozzám, hogy már egy vagy több logót megterveztettek és kifizették az árát, de mégsem lett olyan, mint amit megálmodtak és kompromisszumot kellett kötniük.

Nálam ez gyakorlatilag ki van zárva, mert a logódat egy közös titkos műhelymunka során tervezzük meg – te és én, mi együtt -, végigkísérheted a tervezés folyamatát, hogy a logódat teljes mértékben a sajátodnak érezd. Végig segítek majd én is ötletekkel – ha szeretnéd -, és ráhangolódom mindarra, amit elmondasz nekem, hogy a legjobbat hozzuk ki a nagy ötlethalmazból! Nem fog meglepetés érni, amikor megkapod a kész logót, mert végig te mutattad az irányt, amerre a tervezéssel haladtunk.

Ha szeretnéd álmaid logóját, akkor írj nekem bátran a berzsaneszti@gmail.com -ra, hamarosan válaszolok és minden részletet megbeszélünk! Várom leveled és a közös titkos műhelymunkát Veled!