Felícia és a kalózok legendás kincse

Felícia és a kalózok legendás kincse

Izgalmas, kalandos Meseregény. Felícia ismét Álomföldére érkezik, újra találkozik régi barátaival, Levendulával, a kis álomtündérrel és a Főkapitány úrral. Szíve a torkában dobog, olyan izgatott, hogy vajon milyen kalandok várnak most rá. Ebben a meseregényben sok új szereplő is feltűnik: megismerjük Álomfölde vizeinek rettegett haramiáját, Henry P. Hurrikán kalóz kapitányt és kalózait, akikhez Felícia elszegődik kalóznak a legendás Lady Paulára. Hogy sikerül-e győzni a nagy tengeri csatában Jenny Bunny kalóznő ellen, megmenekülnek-e a félelmetes kraken támadásától és megtalálják-e végül a legendás kincset, és rátalál-e a szerelem Hurrikán Henry-re… kiderül ebből az izgalmas, fordulatos kalóz regényből! – megjelenés 2020 év.

Olvass bele:

”-Na, ti hárman! Gyertek, a kapitány úr látni kíván titeket! – ragadta karon Felíciát és Levendulát egy csíkos inges, kampó kezű, marcona kalóz. Tulipán szaladt utánuk. 

Henry P. Hurrikán háttal állt a kormánykeréknél, a távolt fürkészte. Hosszú, fekete kabátot viselt térdnadrággal és vörös harisnyával. Félelmetes, sötét alakja még hatalmasabbnak tűnt, ahogy körbevette a reggeli napfény. Aztán megfordult. Nem is volt öreg. Felícia a hangja alapján sokkal idősebbnek gondolta. Kellemesen napbarnított arcát kalóz-borosta keretezte, szép zöld szemeiben a víz csillámai tükröződtek. Fekete kalapján színes tollak lengedeztek, sötétbarna, vállig érő haját a tengeri szél borzolta. Erős, izmos karjait maga előtt összefonta, úgy nézett a kis utazókra.

-Pont három ilyen mihaszna piperkőc kellett nekem ide a hajóra! Ha nem tisztelném annyira a Főkapitány urat, semmiképp nem léphettetek volna a hajóm fedélzetére. Ehh… nyavajások. Legalább pucoljátok a krumplit meg felmossátok a hajót. De mindenek előtt, vegyétek le ezeket a puccos göncöket, meg ne lássalak még egyszer titeket valamire való kalóz ruha nélkül! Eredjetek, munkára!

Felícia ámulattal leste a nagy Hurrikán Henryt, ahogy az megfordult, hogy ismét a vizet kémlelje messzelátójával. Levendula inkább szorongott tőle. 

Aztán a csíkos inges kalóz, Kampó Karl a hajó fenekére kísérte őket, ahol egy régi, korhadt ládából néhány kisruhát vett elő és odahajította az utasoknak. 

-Nesze, öltözzetek át, aztán jelentkezzetek a fedélzeten Pörköltnél, a szakácsnál!”

Megrendelés: